Ja!
Ik wil mijn
rijbewijs tegen
een vast bedrag!

Samen op Weg – Rijschool Haarlem

Volg nu je rijlessen lekker in jouw buurt en voor een vast bedrag!

De rijlessen in Haarlem e.o. worden verzorgd door ervaren instructeurs. Onze instructeurs rijden in Groot Haarlem, dus ook in Bloemendaal, Heemstede, Qruquius en Vijfhuizen.

Bij Rijschool Samen op Weg Haarlem betaal je altijd een vaste prijs voor je rijopleiding en deze prijs is afhankelijk van je startniveau. Dit niveau wordt op basis van de intakeles vastgesteld door één van onze ervaren instructeurs. Mocht je toch meer lessen nodig hebben dan aanvankelijk ingeschat, dan hoef je bij ons niets bij te betalen. Zo betaal je dus nooit meer dan verwacht.

Tarieven autorijles rijbewijs B:

Intake (30 minuten): € 45,- Dit bedrag kan bij inschrijving afgetrokken worden van de kosten van het lespakket.

Lespakket: Vanaf € 1.950,- tot € 3.250, afhankelijk van het ervaringsniveau van de leerling.

Let op: de prijzen van het lespakket betreffen slechts een indicatie. De daadwerkelijke prijs wordt individueel bepaald en is afhankelijk van het ervaringsniveau van de leerling.

De kosten van het CBR rijexamen zitten inbegrepen in de kosten van het lespakket. De kosten van het CBR theorie examen dient u zelf te voldoen. Het lesmateriaal voor jouw theorie examen kun je direct bij ons aanschaffen. Bezoek onze theorie pagina voor meer informatie.