Ja!
Ik wil mijn
rijbewijs tegen
een vast bedrag!

Basisopleiding Rijschool Samen op Weg

Je wilt zo snel mogelijk je rijbewijs halen, maar ook niet te veel betalen door onverwachte extra kosten. Dan zit je bij ons goed.

Bij Rijschool Samen op Weg betaal je altijd een vaste prijs voor je rijopleiding. Deze prijs is afhankelijk van je startniveau en aanleg. Dit niveau wordt op basis van een intakeles vastgesteld door één van onze ervaren instructeurs. Mocht je meer lessen nodig hebben dan aanvankelijk ingeschat, dan hoef  je bij ons niets bij te betalen. Zo betaal je dus nooit meer dan verwacht.

Tarieven autorijles rijbewijs B:

  • Intake (30 minuten): € 45,- Dit bedrag kan bij inschrijving afgetrokken worden van de kosten van het lespakket.
  • Lespakket: Vanaf € 1.950,- tot € 3.250, afhankelijk van het ervaringsniveau van de leerling.

Let op: de prijzen van het lespakket zijn een indicatie. De daadwerkelijke prijs wordt individueel bepaald en is afhankelijk van het ervaringsniveau van de leerling.

De kosten van het CBR rijexamen zitten inbegrepen in de kosten van het lespakket. De kosten van het CBR theorie examen dient u zelf te voldoen. Het lesmateriaal voor uw theorie examen kunt u direct bij ons aanschaffen. Bezoek onze theorie pagina voor meer informatie.

Theorie

Naast de praktijk is ook een uitgebreide kennis van de theorie een onmisbare factor in het behalen van uw rijbewijs. Nog voordat je het praktijkexamen aflegt, dien je je theorie examen te behalen. Dit is een verplicht onderdeel van iedere rijopleiding. Bij Rijschool Samen op Weg schaf je gemakkelijk alle producten aan die nodig zijn om je theorie examen succesvol af te sluiten.

Opfriscursus

Mocht je de basis al onder de knie hebben en slechts de laatste puntjes op de i willen zetten, dan kun je ook kiezen voor een opfriscursus. Je betaalt hiervoor € 45 voor een rijles van 50 minuten. Tijdens deze opfriscursus kijk je samen met één van onze rijinstructeurs hoe je jouw rijstijl kunt verbeteren.